Your Language:

Germany France Spain United-Kingdom Netherlands Belgium Italy

Warranty & Returns

Garantie

Al onze lampen worden gedekt door een royale 120 dagen garantie. Mocht de lamp niet vroeg binnen deze periode zullen wij graag vervangen de lamp door een nieuwe. We moeten wel oude lamp teruggestuurd naar ons als we nodig hebben om te onderzoeken waarom de lamp mislukt. Wij streven ernaar om de best mogelijke lampen zorgen dus nemen we mislukkingen serieus.

Opbrengst

Om de best mogelijke klantenservice te bieden hebben we een geen gezeur terugkeerbeleid. Als u niet helemaal tevreden met uw projector lamp kunt u terugsturen voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen.

Als de lamp niet defect is en u terug de lamp aan ons moet je de lamp en de lamphouder in dezelfde staat als u het heeft ontvangen terug. Gebruik extra buitenverpakking om de lamp terug. Als de lamp niet is ontvangen terug in 'als nieuw' conditie zullen we niet in staat zijn om de terugkeer te accepteren.

Om een lamp terug te sturen naar ons svp het onderstaande formulier invullen en versturen, en de lamp terug naar het adres dat op het formulier.

Om een lamp terug ofwel een verzoek van een RMA-nummer van uw account pagina te sturen naar ons (gebruik Mijn Returns koppelen) of neem contact met ons rechtstreeks onder vermelding van uw ordernummer en de reden waarom u het item terug te keren.

Contacteer ons